Over Bloom

In 2016 zag Bloom het levenslicht. Hallo Morgen zag bij veel van hun klanten dat er behoefte was aan het verzamelen van informatie, maar dat ze die gegevens niet echt ergens kwijt konden zonder te investeren in duur maatwerk. Om deze bedrijven te helpen heeft Hallo Morgen samen met Semso een database applicatie ontwikkeld die snel en eenvoudig in te richten is en daardoor een betaalbaar maatwerk alternatief is geworden voor het MKB.

groothandel-bloom

Met Bloom is het mogelijk om:

  • Informatie verzamelen uit verschillende databronnen (zoals Exact, Unit4 of leverancier),
  • op een toegankelijke manier gegevens registreren via configureerbare formulieren,
  • informatie samenbrengen en verrijken in 1 centrale open database,
  • informatie tonen in op maat gemaakte overzichten per afdeling,
  • informatie delen met externe partijen (zoals klant of transporteur) of interne partijen (zoals een webshop, Power BI of labelprinter).

Toekomstbestendig

In dit digitale tijdperk volgen veranderingen elkaar snel op. Verouderde software wordt vervangen en het applicatielandschap breidt zich steeds verder uit. De hoeveelheid data die al die applicaties genereren groeit ook.

Dan is het belangrijk dat je een toekomstbestendige plek hebt om je data in op te slaan. Een centrale plek voor je bedrijfsgegevens die praat met je huidige en met je toekomstige applicaties.

Schaalbaar en flexibel

Om goed mee te komen in het digitale tijdperk is het belangrijk om als organisatie wendbaar te zijn, zodat je snel kunt reageren en aanpassen. Bloom is een schaalbare databaseapplicatie waarmee je heel eenvoudig op kunt schalen.

Zonder beperkingen

Bloom is ontwikkeld om bedrijven te ondersteunen in groei. We willen groei niet in de weg staan en daarom vinden we dat je dat je als klant gebruik moet kunnen maken van alle mogelijkheden die Bloom te bieden heeft. Dat betekent dus dat je nooit meer betaalt om iets meer te kunnen. Je kunt alle functionaliteiten altijd gebruiken en je kunt onbeperkt hoeveelheid gegevens invoeren, onbeperkt tabellen, overzichten en koppelingen maken. Jouw eigen verbeelding is the limit.

Bloom in actie zien?

Stroomlijn processen met krachtige integraties. Koppel Bloom met je bestaande applicaties. Integraties helpen jou automatisch informatie te sturen van en naar Bloom.

Demo aanvragen