original_images/Bloom-hartje-voip-grid.jpeg
Posted on
28 maart 2018

Telefoongesprekken automatisch naar de juiste afdeling

Onze koppelaars hebben weer iets moois bedacht: heb je Hallo Morgen telefonie / VoipGrid als telefonie aanbieder, dan kunnen we je gesprekken automatisch naar de juiste afdeling leiden!

Hoe werkt het?

In Bloom geven we de benodigde gegevens in en hetzelfde doen we in het telefonie portaal. Nu zijn beide oplossingen aan elkaar gekoppeld. Door aan je relaties / contactpersonen een extra veld met de ‘bestemming’ toe te voegen, kunnen we een relatie op basis van zijn nummerherkenning aan een bestemming toewijzen. Hierdoor passeert de beller automatisch de receptie en scheelt het weer een keer doorverbinden.

Er komt meer…

Dit smaakt natuurlijk naar meer, want hoe meer informatie we opslaan in Bloom, des te belangrijker wordt het dat we deze informatie zo spoedig mogelijk voorhanden hebben als een klant belt. Op onze wensenlijst staat dan ook het ontwikkelen van een popup met informatie uit Bloom als de telefoon overgaat en een nog grotere popup indien er wordt opgenomen, zodat je meteen alle relevante informatie kunt tonen. We verwachten deze functionaliteit in de eerste helft van 2018 aan jullie te kunnen aanbieden!

Bloom-loves-Voipgrid-300x300