Start met slimmer werken.
Gebruik Bloom om data te structureren.

Weet jij wat je klant nodig heeft om weer grip te krijgen op hun bedrijfsprocessen? Maar heb je niet de juiste tools om dit binnen een voor hen realistisch budget voor elkaar te krijgen? Bloom is de gereedschapskist die je nodig hebt om een goed functionerende zakelijke toepassing voor je klant te bouwen die perfect is afgestemd op hun situatie. En weet je wat het mooie is? Je hebt geen programmeerkennis nodig. Wij hebben alles al voor je gebouwd. Je hoeft alleen nog het denkwerk en de inrichting te doen.

Tabellen

Een database klik je zo in elkaar

Tabellen maak je met een paar klikken in de configurator. Dat werkt heel eenvoudig. Je hoeft geen SQL commando’s in te voeren of code te kloppen.

Veldtypes

Met onze voorgedefinieerde veldtypes heb je meteen een hele gereedschapskist aan invoermogelijkheden. Alles wat je nodig hebt om alle denkbare informatie te verzamelen.

Velden uit een gerelateerde tabel tonen

Soms wil je informatie tonen uit een gerelateerde tabel. Om het makkelijk te maken, hebben we hiervoor verschillende veldtypes gemaakt.

Met keuzelijst velden zoek je informatie op uit een andere tabel. En de afhankelijke keuzelijst toont gefilterde data uit een gerelateerde tabel op basis van een eerdere keuze. Dit zorgt voor snellere en effectievere invoer van informatie zonder kans op fouten.

Frontend

Geef overzicht in de brei aan gegevens

Maak formulieren, overzichten en pagina’s eenvoudig met de gebruiksvriendelijke configurator. Een scherm kan naar wens worden ingedeeld. Voeg gegevens uit verschillende tabellen bij elkaar op 1 pagina voor meer overzicht. Je hebt geen ontwerp- of programmeerskills nodig om schermen te maken. Dat hebben wij al gedaan. Het enige wat jij hoeft te doen is alle informatie te structureren in overzichten en detailweergaves.

Lijsten

Maak lijsten van de ingevoerde data. Je kunt ook filters toepassen, zodat gebruikers snel naar belangrijke zaken toe kunnen klikken. Denk bijvoorbeeld aan het lijst met openstaande taken op een to-do lijst.

Pagina’s

Wil je alle relevante informatie van een bepaald onderwerp op 1 scherm? Dat kan met de pagina. Hiermee voeg je verschillende sets samen tot een gestructureerd overzicht.

Sets

Met sets voeg je relevante gegevens bij elkaar. Zo kun je velden uit de tabel laten zien of afbeeldingen tonen.

Er zijn vier soorten sets:

  • Veldenset: eigen velden uit de tabel in een set verzameld, zodat je deze makkelijk gegroepeerd op een of meerdere pagina’s kunt (ver)plaatsen.
  • Afbeelding: toon een afbeelding op een pagina, of een slider!
  • Gerelateerd: je haalt relevante informatie op uit een andere tabel, zoals contactpersonen die je bij een bedrijf wilt tonen.
  • Tabbladen: hierin verzamel je de gerelateerde tabellen, zodat je mooi overzicht op één pagina hebt. (zoals de facturen, documenten, contactpersonen en helpdeskvragen van een klant).

Rechten

Deel informatie met de juiste mensen

Met Rollen hou je de controle over wie toegang heeft tot bepaalde informatie in jouw Bloom applicatie. In ieder Rol geef je toegangsrechten per tabel en pagina. Gebruikers koppel je vervolgens aan een Rol. Zo kun je op zeer gedetailleerd niveau bepalen wie welke informatie kan bekijken, bewerken, aanmaken of verwijderen.

Voorbeeld:
Verkopers mogen wel relaties aanmaken en bewerken in de tabel Klanten. Maar ze mogen geen relaties verwijderen.

Je kunt nog veel meer!

Bloom is geen opzichzelf staande tool in organisatie. Het is een tool waarin je informatie kunt verwerken die je nergens anders in de organisatie kwijt kunt. Maar natuurlijk heeft iedere organisatie al software waarmee ze informatie verzamelen en verwerken. En hier komt de kracht van Bloom pas echt naar boven.

Open database

Gebruik tools als Power BI of andere rapportagesoftware om mooie rapportages te maken van de data uit Bloom. Maar informatie uit Bloom is ook te gebruiken voor de content op je website. Zo heb je alle informatie in je bedrijf op 1 centrale plek in de cloud.

Integraties

Bloom praat met al diverse software die veel bedrijven gebruiken. Zo heeft Bloom al koppelingen met VoipGRID, Exact Online en Mailchimp. Maar daar blijft het niet bij. Wij bouwen steeds meer nieuwe koppelingen, zodat Bloom straks met alle belangrijke bedrijfssoftware kan praten. Ook hier geldt jouw creativiteit om data uit Bloom te halen als maatstaf.

En natuurlijk bevat Bloom ook de volgende features

  • Relationele database (Azure SQL)
  • Inloggen met je Office365 account
  • Cloud based applicatie. Je data staat veilig in de Cloud op een razendsnelle server. Altijd toegankelijk
  • Azure platform als hosting voor de applicatie
  • Dealersupport!

We helpen je graag op weg

Benieuwd hoe Bloom jou kan helpen met het verbeteren van bedrijfsprocessen voor je klanten? Neem contact met ons op. We laten graag zien hoe Bloom jou hierbij kan helpen.

Neem contact