Telefoongesprekken automatisch naar de juiste afdeling

Onze koppelaars hebben weer iets moois bedacht: heb je Hallo Morgen telefonie / VoipGrid als telefonie aanbieder, dan kunnen we je gesprekken automatisch naar de juiste afdeling leiden!

Hoe werkt het?

In Bloom geven we de benodigde gegevens in en hetzelfde doen we in het telefonie portaal. Nu zijn beide oplossingen aan elkaar gekoppeld. Door aan je relaties / contactpersonen een extra veld met de ‘bestemming’ toe te voegen, kunnen we een relatie op basis van zijn nummerherkenning aan een bestemming toewijzen. Hierdoor passeert de beller automatisch de receptie en scheelt het weer een keer doorverbinden.

Er komt meer…

Dit smaakt natuurlijk naar meer, want hoe meer informatie we opslaan in Bloom, des te belangrijker wordt het dat we deze informatie zo spoedig mogelijk voorhanden hebben als een klant belt. Op onze wensenlijst staat dan ook het ontwikkelen van een popup met informatie uit Bloom als de telefoon overgaat en een nog grotere popup indien er wordt opgenomen, zodat je meteen alle relevante informatie kunt tonen. We verwachten deze functionaliteit in de eerste helft van 2018 aan jullie te kunnen aanbieden!

Handig: Exact Online informatie in Bloom

We zijn trots te melden dat we een paar mooie koppelingen met Exact Online hebben afgerond. Zelf gebruiken we ook Exact Online en natuurlijk ook Bloom. Wij merkten dat we toch regelmatig informatie uit Exact Online in Bloom aan zaken wilden koppelen.

Wat hebben we al klaar staan?

We hebben reeds een aantal zaken gekoppeld en dit wordt telkens verder uitgebreid, we maken nog onderscheid in welke oplossing leidend is: Exact Online of Bloom. Hieronder de huidige mogelijkheden.

Exact Online naar Bloom

  • Relaties
  • Contactpersonen
  • Adressen
  • Artikelen
  • Grootboekrekeningen
  • Boekingen financieel
  • Openstaande posten (crediteuren & debiteuren)

Bloom naar Exact Online

  • Verkooporders

Voor meer informatie neem gerust even contact op met ons!

MailChimp en Bloom: marketing geautomatiseerd

Onze koppelaars hebben een veelgevraagd functionaliteit gerealiseerd: MailChimp en Bloom. Dat is natuurlijk, mits goed ingezet een gouden combinatie.

Als je je Relaties in Bloom hebt staan, kun je op basis hiervan (of een beperkte selectie hiervan, bijvoorbeeld debiteuren, klanten met kenmerk X, etc.) je lijsten in Mailchimp aanvullen en actueel houden. Elke relatie wordt op basis van kenmerken aangevuld.

Zeer compleet!

Want we houden het niet bij de eenvoudige lijsten met emailadres, voornaam en achternaam. Maar we kunnen ook de vrije velden (bijv. bedrijfsnaam, vertegenwoordiger van de klant, hobby, etc. ) vullen met je zorgvuldig bijgehouden klantinformatie.

Maar ook daar houdt het niet op: we kunnen namelijk ook groepen aanmaken in Mailchimp, zodat je heel zorgvuldig je selecties kunt maken als je gaat mailen. Een klant voert bijvoorbeeld slechts een deel van je producten. Een groep kan hiervoor je selectie zo maken, dat je mailing voor de niet relevante producten niet bij hem terecht komt, waardoor de interesse in je nieuwsbrief niet zal dalen!

Nog meer? Jawel, mailingstatistieken in Bloom!

Want Mailchimp geeft ons de mogelijkheid om statistieken terug te halen. Zo kunnen we in Bloom bij onze relatie zien welke mailing hij heeft gehad en wanneer hij deze gelezen heeft en op welke links hij geklikt heeft. Dat is toch geweldig om te weten?

Heb je vragen over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!