original_images/Inbox-koppeling-Bloom.jpeg
Posted on
23 juli 2019

Op aanvraag: emailkoppeling

Recentelijk hebben we de mogelijkheid toegevoegd om e-mail in Bloom te kunnen koppelen! Deze functionaliteit is vanwege de complexiteit nog NIET in de configurator beschikbaar.

We hebben daarom besloten om deze functionaliteit op aanvraag voor klanten in te richten. Wil je dus graag je email in Bloom kunnen archiveren, dan laat het je implementatiepartner vooral weten!

Wat kan het?

Voor alle gebruikers voor wie de koppeling is geactiveerd, wordt deze knop beschikbaar gesteld. Na het klikken zie je je EIGEN inbox met berichten, deze staan nu nog niet in Bloom.

Button-Postvak-IN

Email-in-Bloom-lijst-1030x210

Na het klikken op je postvak zie je je mailbox verschijnen.

Daardoor kun je zelf kiezen, welke mail je in Bloom wil archiveren. Je kunt direct op het ‘link’ knopje drukken of op het ‘oogje’. De laatst toont je de details van de email, inclusief de HTML inhoud.

HTML-email-in-Bloom-1030x277

En nu komt het mooie!

Omdat je Bloom kunt inrichten, zoals je wil, kies je zelf waaraan je email zou willen koppelen. Onderstaand voorbeeld toont het koppelen aan een contactpersoon, maar indien zo ingericht, kun je koppelen aan bedrijven, projecten, orders etc. Of natuurlijk aan een combinatie van deze zaken.

Email-koppelen-in-Bloom

Een opgeruimde email inbox!

Zelf zijn wij voorstander van een lege mailbox en met deze koppeling naar Bloom is dit ook goed mogelijk. Je archiveert de emails die je wil bewaren EN delen en je kunt ze daarna veilig verwijderen, omdat een kopie ervan in Bloom is opgeslagen.